24 gram Salmologic Polyleader Logic Leader

139,00 DKK

Om 24 gram Salmologic Polyleader Logic Leader

24 gram Salmologic Polyleader Logic Leader - Forfanget er den vigtigste del af dit line-setup. Henrik Mortensen har gennem sit liv brugt en uendelig mængde timer på at undervise og uddanne fluefiskere i hvor vigtigt forfanget er. Derfor er det kun naturligt, at han i lige så mange år har haft produktmæssigt fokus på netop forfanget.

Dit forfang er en masse der kontrollerer hvor godt og hvor langt du kaster. Det bestemmer også hvor godt din flue bliver præsenteret på overfladen og hvordan det fisker gennem vandet. Massen i et forfang udgøres af luftmodstand og vægtmodstand og skal udmåles 100% korrekt i forhold til den givne linevægt og fluestørrelse. Salmologic tager dette ansvar meget alvorligt.

Derfor er alle Logic coated leaders anbefalet specifikt sammen med vores C&G-system, hvilket gør det let for dig at finde ud af, hvilket forfang du skal vælge til din line og din stang. Det eneste du selv skal tilføje er en forfangsspids (monofilt eller fl.carbon) i 132 cm - 198 cm (4-6 fod) alt efter fluestørrelse. Den bedste måde at tilføje spidsen på er med et løkke til løkke system. Dette gør, at du undgår at klippe i dit coatede forfang, og det vil også gøre det lettere at skifte spidsen, når det er nødvendigt.

Alle Logic coatede leaders er farvekodede og har laserprintet anmærkninger der viser densitet.
logic coatede leaders er fremstillet i op til fem forskellige densiteter.

Disse Logic Leaders er tilpasset liner med en vægt på 24 gram
Længder.
Logic Leader intermediate 9 fod
Logic Leaders Sink 4 8 fod
Logic Leaders Sink 5 7,5 fod
Logic Leaders Sink 6 7 fod


Alle forfang er lavet med svejsede loops på butt-sektionen, så de er lette at rigge til.

  • Brudstyrken for Logic coated leaders er 25 lbs for 16 gram/247 grains til 24 gram/370 grains.
  • Brudstyrken for Logic coated leaders er 30 lbs for 26 gram/401 grains til 35 gram/540 grains.