Arcticsilver 905 Zense Fast Action

5.299,00 DKK 5.100,00 DKK

Om Arcticsilver 905 Zense Fast Action

Arcticsilver 905 Zense Fast Action - #5 9´0  12-13 GRAM // MEDIUM/FAST FLEX er en kraftfuld 4-delt stang med rigtig stor potentiale.

Arcticsilver Compact #5 flydende line medfølger!

Fisker du på kysten vil denne model være en oplagt stang på de dage, hvor vinden er gunstig til det. Kaster fint fluer i #4 og nedefter, samt skumbiller osv. Fordelene ved de lette grej er, at du har stor føling med din flue og dine kast. Her kommer Zense stængernes Free-Flex koncept virkelig til sin ret og du vil opleve, at det virker og er genialt.

Der er masser af andre fordele ved disse stænger. Grundet håndtagets udformning kan klingen arbejde helt ned i bunden af klingen og stangen lades derved dybere. Samtidig giver håndtagets udformning også den fordel, at du holder rigtig godt på det. Fisker du med tommeltotten øverst på håndtaget, kan det godt give dig udfordringer på tarditionelle fluestænger, hvor korken er limet fast på klingen. Det er ikke noget problem med Free- Flex systemet, da håndtaget ikke rører ved klingen. Dine stop positioner er vigtige, når du vil kaste præcis og langt. Her er stangens og håndtagets design også en hjælp, da du har hamrende god føling med klingen og derved også dine stoppositioner.