Arcticsilver 906 Zense Fast Action

Arcticsilver 906 Zense Fast Action (Medium/Fast Flex) – 4 delt 14-15 gram er en af de fluestænger, som virkelig gør et indtryk både kaste mæssigt, men i høj grad også på følingen under fiskeriet. Køber du en stang giver vi dig en valgfri og gratis Arcticsilver MD Compact line med i prisen! Denne stang er perfekt til de danske kyster og det lette fiskeri i åerne.

5.399,00 DKK

Om Arcticsilver 906 Zense Fast Action

Arcticsilver 906 Zense Fast Action (Medium/Fast Flex) - 4 delt 14-15 gram er en af de fluestænger, som virkelig gør et indtryk både kaste mæssigt, men i høj grad også på følingen under fiskeriet.

Fordelene ved de lette grej er, at du har stor føling med din flue og dine kast. Her kommer Zense stængernes Free-Flex koncept virkelig til sin ret og du vil opleve, at det virker og er genialt. Der er masser af andre fordele ved disse stænger. Grundet håndtagets udformning kan klingen arbejde helt ned i bunden af klingen og stangen lades derved dybere. Samtidig giver håndtagets udformning også den fordel, at du holder rigtig godt på det.

 

Fisker du med tommeltotten øverst på håndtaget, kan det godt give dig udfordringer på tarditionelle fluestænger, hvor korken er limet fast på klingen. Det er ikke noget problem med Free- Flex systemet, da håndtaget ikke rører ved klingen. Dine stop positioner er vigtige, når du vil kaste præcis og langt. Her er stangens og håndtagets design også en hjælp, da du har hamrende god føling med klingen og derved også dine stoppositioner.