Arcticsilver 907 Zense Fast Action

Arcticsilver 907 Zense Fast Action (Medium/Fast Flex) – 4 delt 9´ 16-17 gram er en af de fluestænger, som virkelig gør et indtryk både kaste mæssigt, men i høj grad også på følingen under fiskeriet. Køber du en stang giver vi dig en valgfri og gratis Arcticsilver MD Compact line med i prisen! Perfekt stang til alle de danske forhold – kyst, sø og å. Samtidig er stangen en fornøjelse til laksefiskeriet – du kan nemt over- og underhåndskaste med stangen.

5.399,00 DKK

Om Arcticsilver 907 Zense Fast Action

Arcticsilver 907 Zense Fast Action (Medium/Fast Flex) – 4 delt 9´ 16-17 gram er en af de fluestænger, som virkelig gør et indtryk både kaste mæssigt, men i høj grad også på følingen under fiskeriet. Perfekt stang til alle de danske forhold - kyst, sø og å.

Samtidig er stangen en fornøjelse til laksefiskeriet, hvor du både kan over- og underhåndskaste med stangen Fordelene ved denne stang er mange, men særligt kraften, som du får når stangen lades er bemærkelsesværdig. Det giver både lange kast og en utrolig linekontrol. Det er slut med et hav af blindkast , hvor du mister kontrollen over både line og stangen. Med Zense stængernes Free-Flex koncept virkelig vil du opleve, at det virker og det er genialt. Der er masser af andre fordele ved disse stænger. Grundet håndtagets udformning kan klingen arbejde helt ned i bunden af klingen og stangen lades derved dybere. Samtidig giver håndtagets udformning også den fordel, at du holder rigtig godt på det.

Fisker du med tommeltotten øverst på håndtaget, kan det godt give dig udfordringer på traditionelle fluestænger, hvor korken er limet fast på klingen. Det er ikke noget problem med Free- Flex systemet, da håndtaget ikke rører ved klingen. Dine stop positioner er vigtige, når du vil kaste præcis og langt. Her er stangens og håndtagets design også en hjælp, da du har hamrende god føling med klingen og derved også dine stoppositioner.