Bedste spinnehjul 2018

Bedste spinnehjul 2018 er og bliver en smagssag. Her giver vi vores bud på de fastspolehjul vi anbefaler vores kunder og ikke mindst, selv fisker med.

I vores sortiment finder du både Daiwa, Abu og Penn. Altså spinnehjul i alle prisklasser og til forskellige former for fiskeri.

Fisker du i søerne, på kysten eller i åerne efter laks- og havørreder, så er her et udvalg til sæsonnen 2018.


Bedste spinnehjul 2018

Hvilket spinnehjul skal du vælge? 

Når du handler hos os online, så er det lige så vigtig for os, at du har den samme oplevelse af råd og vejledning, som kom du i vores fysiske butik. Derfor har vi i denne kategori samlet de, i vores optik, bedste spinnehjul 2018 her. 

Vores topmodeller er fra Daiwa og uden sammenligning det ypperste indenfor fastspolehjul. Men der findes mange andre gode hjul der ikke ligger i prisklassen 2500kr og opad.

Toppen af poppen er uden samligning Daiwa Exist LT. Der findes andre Daiwa hjul i denne prisklasse, men i vores optik er denne model noget nær det perfekte spinnehjul til lystfiskeren.

Modsat kan du få et Daiwa Ninja til kun 499kr. Et hjul der er så anmelder rost, at de burde ha kostet det dobbelte. Pointen er her, at pris og kvalitet går hånd i hånd, men du i dag som lystfisker, får rigtig meget spinnehjul for bare 500 kroner