Bedste spinnehjul 2019

Bedste spinnehjul 2019 er vores bedste bud på en række fastspolehjul der passer til det danske kyst, sø og å fiskeri. 

Vi har et bredt udvalg af de mest populære hjul på markedet. 

Når du handler hos os kan du forvente den samme service online, som kom du i vores fysiske butik. Har du ydderligere spørgsmål til, hvilket spinnehjul du skal vælge til 2019 sæsonen, så ring eller skiv til os på mp@outdoors.direct eller telefon 21289687


Bedste spinnehjul 2019

Her finder du vores bedste bud på, hvilket  spinnehjul vi anbeflaler dig til sæsonnen 2019.

Men inden du læser videre skal du overveje 2 ting, hvad er dit behov og hvad er dit budget? Endvidere skal du nøje overveje, hvilken størrelse hjul der passer til de fisk og den stang du vil bruge. 

Du kan lææse meget mere om de enkelte hjul, ved at trykke på hjuelts navn og følge linket.

Er du typen der vil have det bedste af det bedste, så anbefaler vi et Daiwa Exist LT. Det er et let hjul, men med kvaliteter der ikke kan sammelignes med andre hjul i denne prisklasse. Passer perfekt til det danske kystfiskeri efter havørreder, da hjulet er magsealed, har en formidabel udveksling og er lavet til saltvand.

Næste hjul i rækken er Daiwa Certate 2016 - et spinnehjul der sidder på rigtig mange stænger landet over. Hjulet er robust og en gedigen fiskemakker i både å, sø og på kysten.

Vil du ikke over de 2500 kroner, så kommer du ikke udenom Daiwa Ballistic hjulet. Denne model er uden sammenligning det bedste i dette prisleje overhovedet. Har de samme magsealed fordele som de ovennævnte, men 6 kuglelejer + 1 rulleleje, Zaion hjul og rotorhus og meget mere. Et perfekt allround fastspolehjul.

Daiwa Fuego LT Fastspolehjul er det eneste Mag sealed spinnehjul i Daiwa serien til under 1000kr. Det betyder, at du for 899,- kan få et hjul med enestående fordele, når det kommer til kystfiskeriet. Vi har solgt mange hjul af denne model og hver gang er tilbagemeldingerne ydderst positive.

I 500 kroners klassen finder du Daiwa Ninja hjulene. Det er til dig der vil have kvalitet, men til billige penge. successen omkring denne serie er enorm. Serien har vundet mange hædre og priser, på trods af den beskedne pris. Daiwa Ninja er ikke bare et flot hjul, det er også et bevis på, at Daiwa er kvalitet helt ned i deres "billigste" modeller. 

Denne samling er den nyeste version af sidste års succes med at samle de bedste spinnehjul for 2018.