Booby Eyes 6mm

Booby Eyes 6mm kommer i mange forskellige farver og er perfekte til alle former for Booby fluer. Både de klassiske streamers og nymfe udgaverne. Denne type af fluer har vundet indpas i mange Put & Take fiskeres fluebokse og dette med rette! Ved at lave fluer med dette skummateriale får du muligheden for, at fiske dine fluer på en synkende line tæt ved bunden uden, at din flu sætter sig i bunden. Ikke nok med det kan du også benytte dig af den svævende effekt fluerene har. Fisker perfekt på både fluestang og ikke mindst bat et Bombarda flåd. Dette er særligt giftigt, hvis du benytter dig af et flyende et af slagsen

22,00 DKK

Om Booby Eyes 6mm

Booby Eyes 6mm er perfekte til alle former for Booby fluer - både i streamers og nymfe udgaverne. Denne type af fluer har vundet indpas i mange Put & Take fiskeres fluebokse og dette med rette!

 

Ved at lave fluer med dette skummateriale får du muligheden for, at fiske dine fluer på en synkende line tæt ved bunden uden, at din flu sætter sig i bunden. Ikke nok med det kan du også benytte dig af den svævende effekt fluerene har.

 

Fisker perfekt på både fluestang og ikke mindst bat et Bombarda flåd. Dette er særligt giftigt, hvis du benytter dig af et flyende et af slagsen.

 

Gennem de seneste år har å fiskerne også eksperimenteret med disse "skumrør".  Her er det materialets flydende egenskaber man bruger til at få fluerne helt op i overfladen, hvor den trækker et V tværs over åen.

 

Det visuelle fiskeri, hvor der kastes til spottede fisk på lavt vand, er en af de mest spændende metoder, når der fluefiskes i P&T. Vi har linket til en spænden artikel fra Fisk og Fri, hvor du får Karsten Bechs bud på en simpel, men effektiv teknik til dette fiskeri. Han har fået selv store regnbueørreder på hans boobynymfe, fisket »pop-up« over et splithagl på en flydeline. Læs mere her http://www.fiskogfri.dk/artikler/pt-pop-nymfer/