Bucktail Large flere farver

Et stort halestykke i suveræn kvalitet! Buctail Large flere farver er de stykker buctail på markedet med de længste hår. Store stykker med masser af hår i super god kvalitet. Rigtig flot indfarvede og hele hår med flotte spidser. Bucktail er et fantastisk materiale til højtgående og bulende natfluer. Uanset om du er natfisker på kysten eller i åerne eller til streamers, så får du virkelig meget her for dine penge. Flere og flere geddefiskere bruger buctail, da det giver fluen masser af fylde og suger meget lidt vand. Dette gør selv store geddefluer nemme at kaste med på fluestangen.

59,00 DKK

Om Bucktail Large flere farver

Store stykker Bucktail Large flere farver med masser af hår i super god kvalitet.

Rigtig flot indfarvede stykker med hele hår med flotte spidser!

Bucktail er et fantastisk materiale til højtgående og bulende natfluer. Uanset om du er natfisker på kysten eller i åerne eller til streamers, så Fluebindingssæt Kostenfår du virkelig meget her for dine penge.

Flere og flere geddefiskere bruger bucktail, da det giver fluen masser af fylde og suger meget lidt vand. Dette gør selv store geddefluer nemme at kaste med på fluestangen.

En af mine egne favoritfluer til ørred- og laksefiskeri i klart vand, er Magog Smelt. En suveræn flue med rigtig mange laks og havørreder på samvttigeheden. Du kan læse en artikel jeg har skrevet om fluen i Fisk og Fri HER.

Magog Smelt

I videoen herunder finder du et vores bud på en super velfangende natflue, ved navnet Kosten. Originalen er bundet af Peter Rødsgaard, som ikke kun er en eminent fluebinder, men også en rigtig dygtig fisker. I videoen binder Ronny Lagoni Thomsen hans variant af Kosten:

https://youtu.be/LO0EeTAMrjY