Cactus Chenille 15 mm

Meget anvendt materiale til Put & Take fluer, hvor det er regnbueørrederne der skal overlistes og fanges. Cactus Chenille 15 mm er ligeledes et utroligt populært kropsmateriale til kystfluer, hvor det bedst kendte mønster nok er Glimmerrejen.

20,00 DKK

Om Cactus Chenille 15 mm

Cactus Chenille 15 mm er et meget anvendt materiale til Put & Take fluer, hvor det er regnbueørrederne der skal overlistes og fanges.

Cactus Chenille 15 mm er ligeledes et utroligt populært kropsmateriale til kystfluer, hvor det bedst kendte mønster nok er Glimmerrejen. Derudover anvendes Cactus Chenille til en lang række af børsteormsimitationer, hvilket de imitere med stor succes. Ikke bare giver de livlige fibre fluen et orme agtig udseende, men det er faktisk også mulig, at ramme nogle af farverne på de danske børste orme ret godt.

Flere og flere havørredfiskere langs de danske åer, har fået øjnene op for Cactus Chenillen. Da materialet ikke suger vand, giver det dig mulighed for, at lave fyldige kroppe uden fluen bliver for tung og klodset at kaste med.

Pink Glimmerreje