Coq De Leon Hanenakke Hele og Halve

175,00 DKK

Om Coq De Leon Hanenakke Hele og Halve

Coq De Leon Hanenakke fra Whiting er på mange måder et unikt produkt. Whiting impoterede de første æg fra Frankrig i 1995 og i 2015 kom der kun ca. 2000 hanenakker med dette navn på markedet. Det er slående hvor god kvaliteten er på disse nakker. Vi sælger dem både i hele og halve nakker. På den måde kan du få enten en halv eller to forskellige hanenakker.

Coq De Leon hanen er den ældst kendte hanerace fra før 1600 tallet. Det særlige kendetegn ved disse fjer er de meget blanke og spættede fjerfibre. De naturlige farver som eksempelvis Badger, Creme Badger, light, medium og Dark Prado er alle unikke og utrolig flotte i fjerne. Kan både bruges til tørflue haler, men er herhjemme mest kendte til kystfluer, hvor de ofte bruges til kutlinger og små baitfish imitationer.
Både de naturfarvede, men i høj grad de farvede er kendte fjer til laks- og havørredfluer. Her anvendes de både til krops- og fronthackler. Der er en bred vifte af farver fra Salmon, Ginger, Orange til brun. Den brune er særlig populær til de mange varianter af Uldsokken.
Det er slående hvor god kvaliteten er på disse nakker!!!

Vi sælger dem både i hele og halve nakker. På den måde kan du få enten en hel eller to forskellige halve hanenakker