Craft Fur

Craft Fur The Fly Co original kvalitet – det er ikke uden grund vi skriver dette, da der er mange forskellige produkter på markedet i meget vekslende/forskellige kvaliteter. Vi kan stå 100% inde for Fly Co´produkter De er måske lidt dyrere end andre mærker men tjek lige kvaliteten. Her får du flotte fibre, som er snor lige og ikke ligner en hår-bold! Flere forskellige farver se mere nedenfor.

45,00 DKK

Om Craft Fur

Easy Shrimp

Craft Fur The Fly Co original kvalitet – det er ikke uden grund vi skriver dette, da der er mange forskellige produkter på markedet i meget vekslende/forskellige kvaliteter. Vi kan stå 100% inde for Fly Co´produkter!

De er måske lidt dyrere end andre mærker men tjek lige kvaliteten. Her får du flotte fibre, som er snor lige og ikke ligner en hår-bold!

Med Craft Fur kan du lave flotte rejeimitiationer, som ex Mads Schmidt´ Luxus reje, kutlinger med hackler spundet kan bruges til Baitfish, hvor vingen er lavet af dette materiale osv. Det fede ved  dette produkt er, at kvaliteten er genial og tapperet, så det kan tørnes som hackle, men klippes som et muddlerhoved. Med andre ord, så er mulighederne rigtig mange…