Crystal Mirror Flash

Crystal mirror flash er en god gammel klassiker, som giver fluen et fedt “glimt i øjet”. Meget anvendt på almindelige kystfluer og de mere langvingede Flatwings fluer. Selv bruger vi Crystal mirror flash på både laks- og havørredfluer. Crystal mirror flash er meget nemt at binde med og så er der rigtig mange strå pr. pakke. Kommer i 10 forskellige farver - se mere nedenfor..

29,00 DKK

Om Crystal Mirror Flash

Crystal Mirror Flash er en god gammel klassiker, som giver fluen et fedt “glimt i øjet”. Meget anvendt på almindelige kystfluer og de mere langvingede Flatwings fluer. Selv bruger vi Crystal mirror flash på både laks- og havørredfluer. Denne flash er meget nemt at binde med og så er der rigtig mange strå pr. pakke.

 

Hos Outdoors.direct gør vi meget ud af at være nytænkende med rod i traditionen. Vi forsøger at komme med moderne bud på gamle klassikere, der har bevist deres værd gennem mange års fiskeri og med mange fangster på samvittigheden. Vi er selv ivrige fluebindere, men for at være sikker på, at vi hele tiden bruger de bedste materialer og finder de mest interessante muligheder, så har vi allieret os med nogen af Danmarks bedste fluebindere. Disse dygtige fluebindere er vores konsulenter og din sikkerhed for et spændende sammenhængende udvalg med mange muligheder.

 

Vi har et godt samarbejde med vores leverandører, hvilket betyder, at vi får lov til at udvælge vores produkter selv. Dette gør, at vi kan tilbyde dig den allerbedste kvalitet.