Dansk fluebindingslampe med Tool Rack 2018 model

949,00 DKK

Om Dansk fluebindingslampe med Tool Rack 2018 model

Dansk fluebindingslampe med Tool Rack 2018 model. De kalder den Day Light, da den har et behageligt varmt og hvidt LED lys. Simpelt og lækkert design!
Denne udgave er adskiller sig fra andre lamper på markedet, da der er tænkt på selv de mindste detaljer. Den er hårdfør og nem at betjene. Begge dele er vigtige parametre, da vi som fluebindere ofte har vores fluestik og lampe med rundt. Det kan både være på fiskerejsen, i foreningen eller hjemme ved fiskekammeraten.

Her har vi brug for, at vi kan betjene lampen med en hånd, da vi ofte har trådholder eller fluebindingsmaterialer i den anden.

Dansk fluebinderlampe med sort aluminium Tool Rack(værktøjsholder). Day Light (dagslys), da den har et behageligt varmt og hvidt LED lys. 2 m . ledning 220 stik med USB. Adapter som muliggør brugen af powerbanks og computer som strømforsyning. Simpelt og lækkert design!

Når fluebindingslampen og Toll Rack’et er monteret på dit fluestik, kan du placere din trådholder, dubbingnål og andet værktøj i Toll Rack’et. Praktisk og du har altid hvidt dagslys fra din LED lampe.

3 x 1 watt – 220 volt USB stik og adapter.

Lampen minder meget den kendte og meget dyrere Marc Petijean lampe, men med forbedrede dele.

Super godt køb til dig der gerne vil have kvalitet med medfølgende Tool Rack.