Fish Skull Fish Mask

Fish Skull Fish Mask er de klare og vægtløse udgaver af de andre kendte produkter fra Flymen Fishing Company. Du kan på den måde lave simple og effektive hoveder, som er et effektiv alternativ til hoveder lavet af lim og epoxy. Du får fluer med en meget realistisk profil- og hoveder der virkelig flytter vand og skaber opmærksomhed i vandet. Alle Fish Skull og Fish Mask produkterne passer sammen. Det gør det nemt for os som fluebindere og kombinere produkterne. Vælger du et Fish Skull Fish Mask i # 5 passer Fish Skull Living Eyes i #5 sammen med hovedet osv. osv (og selvfølgelig alle andre øjne i samme mm.) Antal pr. pakke: #3 (12stk.); #4, #5 (10stk.); #6 og #7 (8stk.)

55,00 DKK

Om Fish Skull Fish Mask

Med Fish Skull Fish Mask kan du binde Streamers,  Articulated flies, HKA rørfluer, Sunray Shadow´s med flotte hoveder og lav vægt. Disse “vægtløse” hoveder flytter virkelig noget vand og laver turbolens omkring fluen. Sætter du et par Fish Skull Living Eyes på, får du det ultimative og realistiske hoved.

 

Fish Skull Fish Mask vandt prisen ved International Fly Tackle Dealer Show – Best of Show – Fly Tying Materials i 2013

 

Fish Mask er de klare og vægtløse udgaver af de andre kendte produkter fra Flymen Fishing Company. Du kan på den måde lave simple og effektive hoveder, som er et effektiv alternativ til hoveder lavet af lim og epoxy.

 

Du får fluer med en meget realistisk profil- og hoveder der virkelig flytter vand og skaber opmærksomhed i vandet.

 

Alle Fish Skull og Fish Mask produkterne passer sammen. Det gør det nemt for os som fluebindere og kombinere produkterne. Vælger du et Fish Skull Fish Mask i # 5 passer Fish Skull Living Eyes i #5 sammen med hovedet osv. osv