Fluefiskeri

Fluefiskeri bliver først rigtigt spændende, når du føler du mestrer de forskellige grundlæggende færdigheder og har haft kontakt til de første fisk - måske endda været så heldig at have fået en god fisk på land.

Mange kaster sig ud i fluefiskeriet og giver ret hurtigt op, da alt fra grejsammensætning til kast og fiskestrategi simpelthen virker for uoverskueligt. Lad os hjælpe dig!

Vi tilbyder en bred vifte af kurser, temadage og events centreret omkring fluefiskeri. Uanset om du er nybegynder, øvet eller rutineret fluefisker, så finder du her en masse ny inspiration til dine kommende fluefisketure.

Vi samarbejder med nogle af Danmarks skrappeste fiskere, og vi har også selv lang erfaring med at lave events, guide og drive kursusvirksomhed. Derfor ved vi, at et kursus eller et event hos os vil inspirere dig og give dig nye vinkler på dit eget fiskeri.

Mads Pedersen

Som indehaver af Outdoorsdirect.dk og som passioneret lystfisker tilbyder Mads både Guidede ture, fluekastekurser og fluebinding. Han har været Instruktør ved Danmarks Sportsfiskerforbund i en årrække og har sammen med Ronny Lagoni været instruktør ved Fluefiskeskolen.dk. Mads har skrevet artikler til Fisk og Fri og har fisket meget herhjemme og i udlandet.

Ronny Lagoni

Til at varetage vores kurser i fluekast med enhånds- og tohåndsstænger samt lave workshops i fluebinding har vi allieret os med Ronny Lagoni. Han har været instruktør ved Danmarks sportsfiskerforbund siden 2005 og har selvstændigt drevet Fluefiskeskolen.dk. Han har udgivet en DVD - “Casting and Strategy” om switch og tohåndsflue. Dertil er han fast skribent på Fisk og Fri. Ronny tilbyder kurser i fluekast, fiskestrategi og fluebinding.

Underkategorier til Fluefiskeri

Fluekastekurser. Hos Outdoorsdirect.dk får du verdens bedste kastekurser
Fluekastekurser

Produkter