Fluoro Fiber Hanks

Fluoro Fiber Hanks gold er et spændende materiale, som med rette kan anvendes på alle typer af fluer. Flot farve og nem at klippe til både haler og vinger. Fluoro Fiber Hanks gold er unik på grund af de tynde, men faste fibre. Giver fluebinderen rigtig mange anvendelsesmuligheder!

35,00 DKK

Om Fluoro Fiber Hanks

Fluoro Fiber Hanks er et spændende materiale, som med rette kan anvendes på alle typer af fluer. Flot farve og nem at klippe til både haler 

Fluoro Fiber Hanksog vinger. Fluoro Fiber Hanks gold er unik på grund af de tynde, men faste fibre. rigtig mange anvendelsesmuligheder!

Hos Outdoors.direct gør vi meget ud af at være nytænkende med rod i traditionen. Vi forsøger at komme med moderne bud på gamle klassikere, der har bevist deres værd gennem mange års fiskeri og med mange fangster på samvittigheden. Vi er selv ivrige fluebindere, men for at være sikker på, at vi hele tiden bruger de bedste materialer og finder de mest interessante muligheder, så har vi allieret os med nogen af Danmarks bedste fluebindere. Disse dygtige fluebindere er vores konsulenter og din sikkerhed for et spændende sammenhængende udvalg med mange muligheder.

Vi har et godt samarbejde med vores leverandører, hvilket betyder, at vi får lov til at udvælge vores produkter selv. Dette gør, at vi kan tilbyde dig den allerbedste kvalitet.