FutureFly American Opossum

FutureFly American Opossum er til dig der vil have skind i en virkelig god kvalitet. Ikke bare er skindet godt forbearbejdet og indfarvet, det er også den perfekte længde til laks- og havørredfluer. Skindene har en let krøllet underuld med længere skindende og stride hår – næsten som på isbjørn. Hårene er bløde, men ikke for bløde og med de naturlige sorte spidser, får skindet en emnet struktur og farve. Netop farverne er perfekte til vores danske vandløb og der kommer hele tiden nye og spændende farver.

99,00 DKK 89,00 DKK

Om FutureFly American Opossum

FutureFly American Opossum er til dig der vil have skind i en virkelig god kvalitet. Ikke bare er skindet godt forbearbejdet og indfarvet, det er også den perfekte længde til laks- og havørredfluer.

 

Skindene har en let krøllet underuld med længere skindende og stride hår – næsten som på isbjørn. Hårene er bløde, men ikke for bløde og med de naturlige sorte spidser, får skindet en emnet struktur og farve. Netop farverne er perfekte til vores danske vandløb og der kommer hele tiden nye og spændende farver.

 

Er det ikke bøvlet at skulle skære sine skind og strips selv? Jo, det er klart det er mere besværligt, end at købe færdeige kanin strips osv. Men med disse skind kan du selv designe dine vinger i længde og brede. Du får derfor vinger med rigtig meget liv og bevægelse.

 

Kan bruges både på krog- og rørfluer – til store natfluer og let dressede laksefluer.

 

Se hvorledes Brian Størup skærer skindet og får mest mulig ud af dit skindstykke - klik på linket nedenfor.

 

https://youtu.be/WYlUPaIbhr8