Indiske Høne Patch Softhackles

Speckled Softhackles kommer i flere farvenuancer og vi bestræber os på hele tiden at få de nye farver hjem. Giver virkelig os som fluebindere muligheden for, at lave nogle utrolig flotte front- og kropshackler i flotte nuancer. perfekte vores danske ørred- og laksefluer. Speckled Softhackles er ligeledes relativt bløde, men dog med en sådan stivhed, at de også lever i lidt hårdere strøm. Kan variere lidt i farverne i forhold til billederne!

85,00 DKK 79,00 DKK

Om Indiske Høne Patch Softhackles

På et besøg hos Fly Co. faldt vi over disse fantastiske softhackles fra en høne. De er avlet i Indien men farvet i USA, hvorfor indfarvningen er både meget holdbar og ensartet i tonen. Nogle af farverne har et spættet mønster, der giver den helt perfekte afslutning på rørfluer til laks.

Softhackles kommer i flere farver og i fantastiske nuancer, hvor nogle er speckled og andre blot har et farvespil i sig. Perfekte til vores danske ørred- og laksefluer.

Fjerne er ligeledes relativt bløde, men dog med en sådan stivhed, at de også lever i lidt hårdere strøm.Softhackles Tan

Vi har fisket meget med fluer med disse hackler i løbet af foråret og sommeren og vi er meget tilfredse med kvaliteten og det farvespil samt liv de tilfører fluen.

Prøv at binde en Beiss med et Speckled Softhackle som afslutning – det er lakseguf for kendere og ikke mindst for laksen.