Keough Giant Soft Patches høne

Keough Giant Soft Patches høne er én af de mest kendte nakker til laks- og havørredfluer. I starten af nullerne fandt disse nakker vejen til Skandinavien og det ikke mindst på grund af Mike Lindström. Nakkerne bliver derfor også solgt med sloganet, “recomended by Mike Lindström”. Der er tale om rigtig store nakker med rigtig mange fjer. Nakken kommer fra bagsiden af hønen, hvor du har de lange og flotte fjer. Du har også de små fine fjer med flotte fibre. Til sidst har du de marabou ligende fjer i en enorm god kvalitet. Fælles for alle de forskellige fjer på nakken er, at hackle stammerne er tynde og meget nemme at binde med.

199,00 DKK

Om Keough Giant Soft Patches høne

Keough Giant Soft Patches høne er én af de mest kendte nakker til laks- og havørredfluer. I starten af nullerne fandt disse nakker vejen til Skandinavien og det ikke mindst på grund af Mike Lindström. Nakkerne bliver derfor også solgt med sloganet, “recomended by Mike Lindström”.

 

Der er tale om rigtig store nakker med rigtig mange fjer. Nakken kommer fra bagsiden af hønen, hvor du har de lange og flotte fjer. Du har Keough Giant Soft Patches høne Gingerogså de små fine fjer med flotte fibre. Til sidst har du de marabou ligende fjer i en enorm god kvalitet.

 

Fælles for alle de forskellige fjer på nakken er, at hackle stammerne er tynde og meget nemme at binde med.

 

Keough Giant Soft Patches høne kommer i et hav af forskellige flotte farver og fjerene har et smukt spil i vandet.