Kobberbassen Kystflue

17,00 DKK

Om Kobberbassen Kystflue

Kobberbassen Kystflue er navnet på en af de mest solgte kystfluer fra vores kystfluesortiment. Denne lille og spøjse art af en tangloppe har en magisk aura omkring sig og der findes kystfluefiskere, som kun nødigt bruger andre fluer end Kobberbassen til deres fiskeri. 

Kobberbassen kan fiskes i små ryk, af 10-20cm ad gangen. Omvendt fungere fluen også i lange rolige træk, hvor den "hænger" i vandet mellem indtagningen. Sidst, men ikke mindst, fungere Kobberbassen også med høj fart og mellemlange træk på 40-50cm. Fluen kan både fiskes alene få forfanget, som flue nummer to ovenover din nederste flue eller som ophænger til blinket. Har du ikke et par eksemplarer i din box, kan vi varmt anbefale denne storfanger af en havørredflue. 

Alle fædigbundende fluer hos Outdoors.direct er bundet på kvalitetskroge fra Partridge, Kamasan eller Gamakatzu. Materialerne er ligeledes nøje udvalgte og i højeste kvalitet. Alle vores fluer er bundet i Danmark af dygtige fluebindere. Der er med andre ord tale om kvalitetsfluer Made in Denmark Det er vi stolte af! Vi har hos Outdoors.direct udvalgt nogle af de kystfluer vi med garanti ved virker. Fluer der er gennemtestede af mange lystfiskere over længere tid. Vi beskriver kort, hvorledes vi selv fisker fluerne og på hvilken årstid fluen fisker bedst. Det skulle gerne være med til, at du som lystfisker har en ide om, hvorledes fluen kan anvendes, samt hvornår på dagen eller året den fisker bedst Vi håber vores fluer kan være med til, at du som lystfisker får nogle gode og uforglemmelige oplevelser ved fiskevandet. Vi håber du vil kippe med hatten og sende os en venlig tanke, når fluen sidder i saksen på en flot fisk...