kuglekædeøjne

Kuglekædeøjne er en klassiker og behøver ikke meget introduktion. Kuglekædeøjne er et super godt materiale til mange forskellige fluer, men i særdeleshed på kysten har kuglekædeøjne været en væsentlig del af utroligt mange fluemønstre. Kuglekædeøjne har den fordel, at du både skaber øjne på en meget troværdig måde og samtidig er de en formidabel vægtbelastning på dine fluer. Vi har valgt at tage kuglekædeøjne hjem i to størrelser (Small og Medium) samt i to farver (Sølv og Sort), da vi mener, at disse muligheder dækker de fluetyper der er brug for herhjemme.

25,00 DKK

Om kuglekædeøjne

Kuglekædeøjne er en klassiker og et klassisk fluebindingsmateriale, som ikke behøver megen introduktion. Disse Øjne er et super godt materiale/detalje til mange.

kuglekædeøjne

 forskellige fluer, men i særdeleshed på kysten har kuglekædeøjne været en væsentlig del af utroligt mange fluemønstre.

 

Kuglekæde øjne har den fordel, at du både skaber øjne på en meget troværdig måde og samtidig er de en formidabel vægtbelastning på dine fluer.

 

Et alternativ til disse øjne kunne være enten Pro Softhead eller Fish Skull Fish Mask hovederne. De giver et mere moderne og fiskeagtig udtryk til dine fluer.

 

Vi har valgt at tage dem hjem i to størrelser (Small og Medium) samt i to farver (Sølv og Sort), da vi mener, at disse muligheder dækker de fluetyper der er brug for herhjemme.