Løse Hanehackler mange farver

Løse hackler til dig der ikke vil investerer i hele nakker, men stadig gerne vil have god kvalitet af fjer. Løse Hanehackler mange farver – bliver brugt på mange fluetyper og det med rette. Alt fra klassiske laksefluer til Bomber fluer. Der er mulighed for at erhverve sig mange forskellige farver til billige penge. Der er godt med fjer i hver pose og kvaliteten er god. Der er rigtig mange farver at vælge imellem og flere af farverne fås i fluo. farver.

20,00 DKK

Om Løse Hanehackler mange farver

Løse Hanehackler Løse Hanehackler mange farver FL. Hot Pink

Løse Hanehackler mange farver –  bliver brugt på mange fluetyper og det med rette. Alt fra klassiske laksefluer til Bomber fluer. Der er mulighed for at erhverve sig mange forskellige farver til billige penge.

Der er godt med fjer i hver pose og kvaliteten er god. Der er rigtig mange farver at vælge imellem og flere af farverne fås i Fluo. farver.

Polar Magnus Fluebindingssæt

Løse Hanehackler kan med fordel suppleres med hackler af blødere materiale, som Marabou, Fasan eller Hønehackler. På den måde får du et relativt stift underhackle, som holder de bløde hacklers fibre lidt ud fra fluen. Det funger rigtig godt