Magnum kanin strips

35,00 DKK 30,00 DKK

Om Magnum kanin strips

Magnum kanin strips er helt igennem et lækkert og billigt produkt! Hårene på disse strips er flotte og meget nemme at arbejde med. Giver dig både en flot vinge, hvis du binder dem som zonker-fluer, men kan ligeledes klippes og bruges i en dubbingløkke, hvor materialet fungere som fronthackle.

Kanin er et fedt produkt, at arbejde med. Særligt nå kvaliteten er god – derfor har vi kun de bedste stykker fra The Fly Co. Her er der tale om flotte stykker i lækker kvalitet. Alle Magnum kanin strips er skåret på den lange led af kaninen. Dvs. fra nakken og ned mod halen. Det giver flotte stykker, hvor hårene vender rigtigt og giver os fluebindere det bedste udgangspunkt for flotte fluer.

Hos Outdoors.direct gør vi meget ud af at være nytænkende med rod i 

traditionen. Vi forsøger at komme med moderne bud på gamle klassikere, der har bevist deres værd gennem mange års fiskeri og med mange fangster på samvittigheden.

Vi har et godt samarbejde med vores leverandører, hvilket betyder, at vi får lov til at udvælge vores produkter selv. Dette gør, at vi kan tilbyde dig den allerbedste kvalitet.