Mylarrør Pearl

Mylarrør Pearl og fluen Juletræet er en all time klassiker i Danmark. De Seneste år har Munkerfluen ligeledes relanceret dette materiale og dens rigtig gode egenskaber. Gennem de seneste mange mange år har Steen Ulnits storfanger af en flue haft plads i mange lystfiskeres bokse. På trods af at der er mange nye og langt mere komplicerede fluemønstre på markedet i dag er Juletræet bundet med Mylarrør Pearl stadig et giftigt mønster. Rigtig mange træge sensommer og efterårsørreder er faldet for en Juletræsflue fisket hurtigt. Fluen kan med fordel bindes med et orange fasan fronthackle, hvilket bare gør fluen endnu mere levende.

24,00 DKK

Om Mylarrør Pearl

Mylarrør Pearl

Mylarrør Pearl er all time klassiker i Danmark og særligt langs de danske kyster

Gennem de seneste mange mange år har Steen Ulnits storfanger af en flue haft plads i mange lystfiskeres bokse. På trods af at der er mange nye og langt mere komplicerede fluemønstre på markedet i dag er Juletræet bundet med Mylarrør er stadig et giftigt mønster. Rigtig mange træge sensommer og efterårsørreder er faldet for en Juletræsflue fisket hurtigt.

Fluen kan med fordel bindes med et orange fasan front hackle, hvilket bare gør fluen endnu mere levende. Mads fra Outdoors.direct har gennem mange år haft netop dette mønster, som hans favorit mønster til efterårfiskeriet efter kystens havørreder.

I de danske åer er farven Mylarrør Pearl en super kontrast til de brunlige vandløb. Mange Å fiskere har derfor et eller to mønstre, hvor Mylarrør Pearl indgår. Her er Kim Sørensens Munkeren et glimrende eksempel på, hvorledes dette klassiske materiale kan kombineres med moderne fluemønstre. Fluerne kan selvfølgelig bruges både i klart og farvet vand, men i høj grad også som fiskefindere eller provokationsfluer.