Mylarrør Pink

Mylarrør Pink er et suverænt materiale, som gennem årtier har bevist sin kunnen. Kommer i pakker med 1 meter stykker og Mylarrør Pink er endda selvlysende/Fluorescerende. Klassiske fluer som Flammen og Juletræet er bundet på disse rør. Moderne lakse- og havørredfluer kan med fordel "tunes" med disse Mylarrør i forskellige farver. Et godt eksempel på det, er den klassiske Sunray Shadow, som med en Krop i Mylar og vinge og hackler i ex farven orange, pludselig er en super flue til det farvede vand.

20,00 DKK

Om Mylarrør Pink

Mylarrør Pink er gennem årtier har bevist sin kunnen. Kommer i pakker med 1 meter stykker og Mylarrør Pink er fluorecernede og hamrende effektiv efter ørrederne.

Klassiske fluer som Flammen og Juletræet er bundet på disse rør. Moderne lakse- og havørredfluer kan med fordel "tunes" med disse Mylarrør i forskellige farver. Et godt eksempel på det, er den klassiske Sunray Shadow, som med en Krop i Mylar og vinge og hackler i ex farven orange, pludselig er en super flue til det farvede vand.

 

Hos Outdoors.direct gør vi meget ud af at være nytænkende med rod i traditionen. Vi forsøger at komme med moderne bud på gamle klassikere, der har bevist deres værd gennem mange års fiskeri og med mange fangster på samvittigheden.Vi er selv ivrige fluebindere, men for at være sikker på, at vi hele tiden bruger de bedste materialer og finder de mest interessante muligheder, så har vi allieret os med nogen af Danmarks bedste fluebindere. Disse dygtige fluebindere er vores konsulenter og din sikkerhed for et spændende sammenhængende udvalg med mange muligheder.

 

Vi har et godt samarbejde med vores leverandører, hvilket betyder, at vi får lov til at udvælge vores produkter selv. Dette gør, at vi kan tilbyde dig den allerbedste kvalitet.