Owner STN-36 Rørflue trekrog

Owner STN-36 Rørflue trekrog er med deres cuttingpoint design en af de bedste kroge på markedet. Rigtig mange lystfiskere sværger til Owner krogene og deres gode krogningsegenskaber. kommer i 5 størrelser og alle med 8 kroge pr. pakke.

65,00 DKK

Om Owner STN-36 Rørflue trekrog

Owner STN-36 Rørflue trekrog

Owner STN-36 Rørflue trekrog er med deres cuttingpoint design en af de bedste kroge på markedet. Rigtig mange lystfiskere sværger til Owner krogene og deres gode krogningsegenskaber. 

Disse rørflue kroge er produceret med et narrow eye øje, hvilket bevirker, at du kan presse øjet op bagi røret på de fleste rørfluer. Er du til en efterhængende krog vil vi forsat anbefale disse kroge!

Hvilken størrelse krog skal du vælge? Vi anbefaler, at du køber dine kroge, så de asser til den flue du skal fiske med. Fisker du med en stor kraftig buleflue eller kraftig dresset laks- eller havørredflue #8 – #6 – #4

Mindre dressede eller små rørfluer krogstørrelse #8 – #10 – #12

Generelt er der en tendens til, at mange fluefiskere har både en stor og mindre rørflue krog med i boksen. På den måde kan du skifte krog, hvis fisken kun napper i fluen.

kommer i 5 størrelser og alle med 8 kroge pr. pakke.

#12 – #10 – #8 – #6 og #4