Perlehøne flere farver

Perlehøne flere farver – meget anvendt fjer til fronthackle på mange fluer og mønstre. Virkelig flotte fjer i en rigtig flot farve! Du kan lave nogle virkelig flotte fluer med disse fjer og mange af de klassiske fluer fra Emåen, Mörrum og Norge har Perlehøne hackler forrest. Vi snakker storfangende fluer som Horst-sokken, Monroe Killer og måske det mest kendte mønster af dem alle Thunder & Lightning.

40,00 DKK

Om Perlehøne flere farver

Perlehøne Kingfisher Blue

Perlehøne flere farverer meget anvendt fjer til fronthackle på mange fluer og mønstre. Virkelig flotte fjer i en rigtig flot farve! Du kan lave nogle virkelig flotte fluer med disse fjer og mange af de klassiske fluer fra Emåen, Mörrum og Norge har Perlehøne hackler forrest. Vi snakker storfangende fluer som Horst-sokken, Monroe Killer og måske det mest kendte mønster af dem alle Thunder & Lightning.

Hos Outdoors.direct gør vi meget ud af at være nytænkende med rod i traditionen. Vi forsøger at komme med moderne bud på gamle klassikere, der har bevist deres værd gennem mange års fiskeri og med mange fangster på samvittigheden.Vi er selv ivrige fluebindere, men for at være sikker på, at vi hele tiden bruger de bedste materialer og finder de mest interessante muligheder, så har vi allieret os med nogen af Danmarks bedste fluebindere. Disse dygtige fluebindere er vores konsulenter og din sikkerhed for et spændende sammenhængende udvalg med mange muligheder.

Vi har et godt samarbejde med vores leverandører, hvilket betyder, at vi får lov til at udvælge vores produkter selv. Dette gør, at vi kan tilbyde dig den allerbedste kvalitet.