Polar Magnus fra Unique Flies

18,00 DKK

Om Polar Magnus fra Unique Flies

Polar Magnus fra Unique Flies – Polar Magnus fluen ubestridt en af Danmarks mest kendte og velfangende vinterfluer. Polar Magnus har i de sidste mange år, været en klassisk kystflue med mange flotte fisk på samvittigheden.

Polar Magnus er en kombination af en reje/ kutling flue, som er tunet med et pink fronthackle. Med andre ord – en flue der både ligner noget havørreden kender og spiser, men samtidig har fluen det uimodståelige og karakteristiske pinkfarvede fronthackle. Ingen tvivl om, at hackler har en provokerende effekt på fisken.

Polar Magnus kan med rette fiskes på flere forskellige måder. Vi anbefaler, at fluen fiskes i lange indtag, med høj fart på indtagningen. Fiskes fluen i langsomt tempo pga. kold vand, kan du med fordel lade fluen synke imellem indtagningen. Når du efterfølgende sætter fart på fluen, reagere ørreden ofte med hug, når indtagningen genoptages!Vi håber vores fluer kan være med til, at du som lystfisker får nogle gode og uforglemmelige oplevelser ved fiskevandet. Vi håber du vil kippe med hatten og sende os en venlig tanke, når fluen sidder i saksen på en flot fisk…

Fluen er bundet på en Daiichi 2220 #6 krog – det betyder saltavandsbestandig og mega skarp!