Pro Drop Weight

Pro Drop Weight er endnu et smart produkt fra Pro Sportfisher. Godt gennemtænkt produkt, som giver dig en god og kompakt vægt. Drop weight betyder, at den er konisk udformet, hvilket er perfekt til vores fluer med vinger. Flot finish og størrelse til dine rørfluer. Passer på alle Pro Tubes og Pro Flexitube. De mange farver giver dig et unikt udvalg, så du kan designe og binde i netop de farver du ønsker dig. Drop Weight er designet til, at bryde vandoverfladen og fiske omgående. Perfekt til både lakse-og havørredfluer. Vi forhandler i størelsen 4 mm og i farverne: silver, gold, copper, black and fluo orange.

35,00 DKK

Om Pro Drop Weight

Pro Drop Weight er endnu et smart produkt fra Pro Sportfisher. Godt gennemtænkt produkt, som giver dig en god og kompakt vægt. Drop weight betyder, at den er konisk udformet, hvilket er perfekt til vores fluer med vinger. Flot finish og størrelse til dine rørfluer.

 

Passer på alle Pro Tubes og Pro Flexitube. De mange farver giver dig et unikt udvalg, så du kan designe og binde i netop de farver du ønsker dig.

 

Drop Weight er designet til, at bryde vandoverfladen og fiske omgående. Perfekt til både lakse-og havørredfluer.

 

Vi forhandler i størelsen 4 mm og i farverne: silver, gold, copper, black and fluo orange.