Ross Evolution R Fluehjul

Ross Evolution R Fluehjulene er helt et let og funktionel fluehjul. Både designet og den indbyggede store bremse på hjulets side er unikt. Perfekt til fersk- og saltvand. Hjulet er på rekordtid blevet et stor hit blandt fiskeguiderne i Alaska og Amerika. Det skyldes både bremsen, designet og selvfølgelig hjulets robusthed. 30 års garanti på fabriksfejl!!!

Fra 2.999,00 DKK

Om Ross Evolution R Fluehjul

Fluehjul

Ross Evolution R Fluehjul er kulminationen af vores ingeniører og maskinisters kunstneriske og tekniske dygtighed. Den har en fuldt forseglet kulfiber bremse med et uovertruffent velafbalanceret bremsemekanisme. Indkapslet i en super letvægtsramme, alle modeller vejer mindre end 128 gram. Hjulets Large Arbor spole er designet med en nyskabende form og er konstrueret til at tvinge fluelinen til et flot lineoplæg på spolen – noget, der aldrig før blev set i en fluehjul.

Ross beskriver dette fluehjul sådan her:

Ligesom ingen anden.

Maskinering af et fluehjul er lige så meget kunst, som det er dygtighed. Ligesom en perfekt flueline, der flyver over vandet, er et skønt syn når det er udført af en dygtig fluekaster, er Evolution R kulminationen på vores ingeniører og maskinisters kunstneriske og tekniske dygtighed.

Ross Evolution R Fluehjul er ikke kun let, men også utrolig stiv og holdbar, med en unik geometri, som er så funktionel som den er stilfuld. Den ultra-store arbor spole har en nyskabende form og er konstrueret til at tvinge den lige snoede linie over spolen, når den hentes op på hjulet – noget, der aldrig før blev set i en fluehjul.

Det nye trækdesign er også en nyhed på hjulsiden. En fuldstændig forseglet, bundet proprietær carbonfluoropolymer og rustfri stålgrænseflade, der leverer glat strøm i en let kompakt pakke. Start up inerti er stort set ikke-eksisterende for at beskytte den mest delikate af tippet. Evolution R’s ekstremt brede vifte af bremsejustering klarer også at producere nogle af de højeste træktryk, der findes i en flyrulle.

Alt dette styres af en subtil, men slående, ramme-integreret bremse, der passer perfekt ind i hjulets form. Dens faste greb giver mulighed for nem indstilling af fluehjulets bremse – selv når du har på handsker. Oven i det er hjulet forsynet med Par dette med lærred phenol håndtag, først introduceret af Ross Reels, Evolution R’s on-the-water funktionalitet er uovertruffen.

Ultralet
Alle modeller vejer mindre end 127 gram og er fremstillet af 6061-T6 aluminium.

MANUFACTURING SPECIFIKATIONER
Ramme og spolen bliver drejet i hvert sit stykke aluminium og CNC-fræst.

Forseglet bremsesystem
Højeste bremsekraft sammenlignet med vægten og et fuldstændig forseglet bremsesystem.  Bremse skive af carbon og rustfrit stål, varmebestandigt, selvsmørende, vedligeholdelsesfri og uden start modstand!

Håndtag Materiale
Drejet ud af phenol harpiks, og sidder på en forkromet aluminiums pind.

Højre/venstre håndsindspinning
Ved skrue den hurtigt aftagelig spiral fra venstre til højre hånd eller omvendt.

FINISH
Type II anodisering med høj ridsefasthed og farvedybde.

Model
Størrelse
Diameter
Spole bredte
Vægt
Lineklasser
Kapacitet
Evolution R #3/4 87 mm 25 mm 123 g. 3 – 4 wt. WF3 + 90
Evolution R #4/5 90 mm 25 mm 124 g. 4 – 5 wt. WF4 + 95
Evolution R #5/6 96 mm 25 mm 125 g.

5 – 6 wt.

WF5 + 110
Evolution R #7/8 102 mm 25 mm 127 g. 7 – 8 wt. WF8 + 160