Salmo Supreme dubbing

Salmo Supreme dubbing er et meget populært dubbingsmateriale. Mange kystfiskere sværger til denne dubbing, da den er nem at arbejde med og har nogle tilpas lange fibre. Særligt farven Rainbow er blevet meget populær og det er ikke uden grund. Prøv at sætte din UV lampe på…. Det er helt vildt, hvad der er af UV materialer i disse dubbinger.

35,00 DKK 25,00 DKK

Om Salmo Supreme dubbing

Salmo Supreme dubbing er et meget populært dubbingsmateriale. Mange kystfiskere sværger til denne dubbing, da den er nem at arbejde med og har nogle tilpas lange fibre. Særligt farven Rainbow er blevet meget populær og det er ikke uden grund. Prøv at sætte din UV lampe på…. Det er helt vildt hvad der er af UV materialer i disse dubbinger.

Salmo Supreme dubbing Pheasant crestCutthroat BrendaGennem årene er fluer bundet med børstet dubbing blevet en vigtig del af vores fluesortiment. Det er nok ikke uden grund, da du får et meget levende og flot farvespil på dine fluer. Et rigtig godt eksempel på sådan en flue er Brenda, Cutthroat Brenda, Regnbuesvinet osv. Alle fluer bundet med fokus på dubbingsmaterialer og UV effekter.

Cutthroat Brenda er et godt eksempel på en flue med fuld knald på UV