Salmologic Nordic Serien

Salmologic Nordic Serien - Nordic Series

Nordic serien er ørredstænger. Alle stængerne i denne serie er monteret med saltvands resistente komponenter for at undgå enhver form for rust. Dermed har du en stang, som kan bruges i åen, søen og tages med på kysten. Det er med andre ord et ret versatilt værktøj med mange anvendelsesmuligheder.

Stængerne i denne serie har full wells greb og en up-locking anodiseret aluminiumshjulholder. Selv de letteste modeller har full wells greb. årsagen til dette er, at denne form på håndtaget sikrer dig både præcision og distance, hvilket er nøglen til succes på lavt, krystalklart vand. 

klingerne er lette og velbalancerede, så at arbejde med dem en hel dag vil synes utroligt let. Bunddelen på disse stænger er enormt kraftfuld. De er alle designet med korte slaglængder, og det er det der gør disse stænger så frydefuldt jævne når du kast efter kast afsøger vandet på kysten, i åen, søen eller elven.

De individuelle dele af stangen er pakket i en sektionsopdelt stofpose. Flappen af stofposen er udstyret med en mikrofiberklud, der bruges til at rense hver enkelt stang del før de samles eller pakkes væk. Stængerne leveres i et beskyttende triangulært høj-kvalitets cordurarør, der er let at opbevare. De tre tungeste stænger i Nordic serien kan monteres med det lille lige klassiske håndtag eller Salmologic’s signature håndtag, så den kan bruges som switchstang når og hvis forholdene kræver det.