Salmologic Nordic SW Heads - Flyd 10m 18gram

599,00 DKK

Om Salmologic Nordic SW Heads - Flyd 10m 18gram

Nordic Saltwater skydehoveder er blevet udviklet til fiskeriet langs den skandinaviske kyst. Den unikke tapering af skydehovedet er lavet med henblik på ultimativ linebuestabilitet, distancekontrol, evnen til at lave korrekt turnover og præsentation af de fluer man bruger til skandinavisk kystfiskeri. Alle Nordic SW skydehoveder har en farvekode med laserprintet densitet, længde og vægt. I begge ender af skydehovedet finder du lille, blød og flexibel løkke. Disse løkker kombineret med den helt utroligt glatte koldtvandscoating gør det lettere at skyde og indtage hvilken som helst nødvendig distance, når du fisker efter den udfordrende skandinaviske havørred.


Nordic SW Skydehoveder bliver fremstillet i to forskellige densiteter. De kommer i en standard flydende densitet, som vil dække langt det meste kystfiskeri. Vi har også en hover-version. Hover betyder at svæve, og det er det linen gør i vandet. Den “svæver” lige under vandoverfladen, hvilket er en super giftig densitet til praktisk fiskeri, da du forbedrer din kontakt til fluen markant - særligt i bølger - og på vindstille dage trækker linen ikke striber på overfladen under hjemtagning. Det betyder også, at du kan parkere din flue, hvis du fisker ubelastet, og det er skræmmende effektivt. Hvis du gerne vil fiske endnu dybere, så kan et hover- skydehoved kombineres med et coated logic forfang i en passende synkegrad.


linerne har de mindste fabrikslavede loops nogensinde set på markedet, hvilket gør, at det føles som om der nærmest ikke er nogen samling mellem skydehoved og runningline overhovedet. Linerne er designet til at gøre fluekast og fluefiskeri nemt, og kystfiskeri med disse skydehoveder er bare nemt!