Salmologic Nylon Tippet Forfangsmateriale

89,00 DKK 79,00 DKK

Om Salmologic Nylon Tippet Forfangsmateriale

Fantastisk tippetmateriale gør virkelig en forskel. Dette tippetmateriale er holdbart, fleksibelt, har en høj knudestyrke og er særligt glat og blødt.
Egenskaberne “glat og blødt” er bestemmende faktorer i hvor overtalende din flue vil fiske! Det er vigtigt at give sit tippetmateriale meget opmærksomhed, fordi de sidste meter er de vigtigste i hele dit grejsetup - det er det der skal holde fisken.


Henrik Mortensen tror virkeligt på, at dette er det bedste copolymer forfangsmateriale på markedet. Materialet kommer fra 0.20 til 0.43 mm, og kun i de diametre som Henrik og Salmologicteamet selv bruger til lakse- og havørredfiskeri.
En tippetspole skal være praktisk, nem at have med og håndtere. Du vil opdage, at Salmologic’s spoler kan klikkes sammen for behændig opbevaring. de har et linekontrollerende elastikbånd med en metalring monteret til at holde styr på tippetmaterialet og som gør det let at få fat i linestumpen, når der skal skiftes tippet. det gør det også let at rulle line på igen, hvis du har taget for meget ud.