Salmologic Salus No. 2 Titanium

3.495,00 DKK

Om Salmologic Salus No. 2 Titanium

At lave et produkt helt fra begyndelsen er en tidskrævende proces, men det er også noget Henrik Mortensen finder en stor stolthed i at gøre. Salus-hjulet er endnu et eksempel på netop dette.
Salus-hjulet er blevet testet og evalueret intensivt gennem de seneste to år for at sikre, at det vil være så perfekt som muligt, når det bliver brugt i praksis. Naturligvis var udseendet, følelsen og kvaliteten af Salus lige så vigtige aspekter at tage med i betragtning i designprocessen.

Når du holder Salus-hjulet i dine hænder, så kan du ikke undgå at lægge mærke til, at det er lavet af den reneste kvalitet aluminium. Hjul der er lavet af kvalitetsmaterialer “føles” bare anderledes. Du kan heller ikke undgå at lægge mærke til, at håndværket er af ulastelig standard. overfladen er fuldstændig jævn og afrundet, der er ikke nogen skarpe kanter at finde.

Alle detaljerne på Salus er blevet lavet med den højeste præcision. Vi fokuserede også voldsomt på de steder på hjulet, hvor linen kan sidde fast under kast. Resultatet blev, at både håndtagets form og modvægte er blevet omarbejdet gentagne gange for at sikre, at de var fejlfri før hjulene kunne endeligt færdiggøres.

Salmologic Salus No. 2 Titanium har en linekapacitet 16-20 g / 247-308 gr / vægt: 248g


Salus er designet til at balancere fluestænger perfekt. Med Salmologic’s C&G-system kan du være sikker på, at fysikkens love overholdes.
Bremsesystemet er lavet af rustfrit vanadium stål og bremsedisken og puder er lavet af fiberarmeret PTFE. Lejerne er hårdt coatede i en speciel proces, hvor PTFE partikler er indbyggede i aluminiumsoverfladen - alt er fuldstændigt forsejlet og vandtæt. Salmologic’s hjul er er lavet i overensstemmelse med de absolut højeste mulige standarder og fremstillet i Tyskland.


Salus-hjulene kommer i farverne skinnende sort og titanium. Salus ser smart og aggressivt ud på Salmologic’s stænger med sin large arbor profil. Alle Salus-hjul er anbefalet med vores G&G-system - hvis du kender din kastevægt, så ved du også hvilket hjul, du skal vælge. Alle hjul har sit eget unikke serienummer og kommer med to års garanti på materiale og fabrikationsfejl.