Salmologic Serenity Fluestænger

Denne stangserie adskiller sig i måden klingen arbejder på samt den hurtighed klingerne generelt besidder. Det gør det til et interessant fiskeredskab på flere parametre. Stangserien rummer både enhånds-, switch- og tohåndsstænger, og der er virkeligt tænkt grundigt over både finish og kvalitet.

Serenityserien er verdens første komplette stangserie, både enhånds, switch og tohånds, der er monteret med de Japanske Fuji K kludderfri skydeøjer og ultralette slangeringe.Disse øjer er en kæmpe forbedring, når det drejer sig om at skyde line, særligt når du står i vandet med linen hængende i løkker nedstrøms.

stængerne i Serenityserien bliver leveret i en sort aluminium 2GO kasse, et cool design som er eksklusivt for salmologic. Den er designet på en sådan måde, at stængerne kan tilgås fra begge ender. Denne rejsekasse kan også rumme op til to stænger, hvilket gør den ideel til den rejsende fluefisker.

Alle fluestængerne i denne serie er lavet med en stærk bunddel, en bestemt topdel og en flad kurve på midtersektionerne i klingen - en komplet ny måde at designe og udvikle fluestænger på. Når aktionen er designet på denne måde giver det både begynderen og den garvede fluefisker store fordele, da hele klingen aktiveres både under korte og lange kast. Under kastet vil den altid holde toppen op mod den falde linje gennem kastet og uanfægtet af om det er et kort kast eller et langt kast.


Salmologic Serenity Fluestænger

Det er dog i de kaste- og fiskemæssige aspekter, at denne stang virkeligt beviser sit værd.
Serenity betyder at befinde sig i en tilstand af ro og problemløshed, og det er en stangserie, som har været længe på vej i designfasen, og målet har været at skabe netop denne følelse hos fluefiskeren. Salmologic gik i luften i 2014, og deres mål var ikke at være blandt de bedste, men at være den bedste. Serenityserien er bevis på at vi lever op til og er i stand til at opfylde vores mål.

Hver eneste klinge i denne serie er designet til at generere meget høj linehastighed, når det er nødvendigt men uden at det er på bekostning af præcision i afleveringen af fluen - en meget svær kombination, men som Henrik mortensen er sikker på, at det er lykkedes med denne serie. For som han siger: “Jeg føler, vi har opnået det umulige med Serenityserien, og vi er enormt stolte af vores resultat”.