Salmologic Short-cut 18 gram/278grains

599,00 DKK

Om Salmologic Short-cut 18 gram/278grains

Salmologic Short-cut 18 gram/278grains - er perfekte kort-klumpede skydehoveder til pladser med begrænset plads, i mindre elve og danske åer. Langs siv kanten, træer, specielle kast og specifikke krav om præsentation af fluen og vinkel på strømmen… Lyder det ikke som en meget rammende beskrivelse af forholdene og kravene ved mange vandløb både herhjemme og i udlandet. Det har heller aldrig været lettere at løfte en tungtsynkende line af vandet end det er nu. Short-cut skydehovederne fra Salmologic er virkelig en game changer på dette område, og vil løfte dit fiskeri til helt nye højder. Det bliver ikke bedre end dette!


Alle Short-cut skydehovederne leveres i en vandtæt LOKSAK pose, der er ideel til enten at opbevare skydehoveder eller telefon i, når du fisker og er ved vandet. Vandtæt op til 60 meter skulle kunne gøre det for langt de fleste fluefiskere… Short-cut skydehovederne er virkeligt korte skydehoveder, der er designet til at fiske i de udfordrende miljøer du fisker i på smalle til medium elve og åer. Steder, hvor du gerne vil komme hurtigt ned til fisken og samtidig have høj fart på linens sving gennem strømmen.

Salmologic Short-cut 18 gram/278grains:

 • Floating - 7,1m linen er to-farvet: lyseblå/orange
 • Floating/Intermediate - 7,0m linen er tre-farvet: mørkebrun/lysebrun/orange
 • Floating/Intermediate/Sink2 -6,2m linen er tre-farvet: Grå/hvid/orange

Short-cut skydehoveder er tilgængelige i fem forskellige densitetsvarianter, hvor tre af dem er triple density liner - her er der tre densiteter i en line f.eks. flyd/intermediate/synke 2. Triple density liner som Salmologic’s, designet udelukkende med dette formål for øje, har ikke eksisteret før. Ideen med at designe Short-cut skydehovederne var inspireret af nogle af Salmologic’s egne ambassadører, der brugte utallige timer langs skandinaviske lakse- og havørredåer hvert år. Short-cut skydehovederne har bevist, at de er højst effektive når det kommer til at fange laks og havørreder. En line, der er så ekstremt nem at håndtere for alle uanset deres erfaringsniveau. Og til korte tohånds og enhåndsstænger er disse liner en ren velsignelse. Salmologic linesystemet er designet til at gøre fluekast og fluefiskeri lettere.

 • 6 forskellige vægte.
 • Alle linerne er færdiglavede med højkvalitets løkker.
 • Løkkerne er designet for utrolig jævn energioverførsel.
 • Alle skydehoveder er designet med en bagtapering for at skabe bedre præsentation.
 • Hver line har sin egen unikke farvekode, der gør det let for fluefiskeren at se, hvilken line der passer til stangen.
 • Short-cut skydehovederne kommer i op til 5 forskellige densiteter afhængig af vægt.
 • Alle skydehoveder har laserprintede markeringer med densitet, vægt og længde for at det bliver lettere at kunne identificere dem korrekt.
  Alle skydehoveder har en gradvis densitetsforandring hele vejen ud gennem skydehovedet for at sikre den rigtige synkeprofil gennem vandet.