Salmologic Skyborn Fluestænger

Henrik Mortensens ide til skybornserien tog mere end tre år at udvikle og var baseret på erfaringer fra mere end 32 år med fluekast, instruktion og fluefiskeri. At finde den perfekte kombination af kulfibre for at bygge tilsvarende perfekte klinger kræver meget tid og mange prototyper. Uheldigvis er der ingen genveje til den perfekte aktion i en klinge - det kræver tid på vandet og masser af fiskeri. Da Skyborn blev designet som Salmologic’s første hi-end stangserie, arbejdede henrik benhårdt og vedholdende på at gøre stængerne så gode de overhovedet kunne blive. I Processen er der kun anvendt de bedste tilgængelige materialer, og resultatet taler for sig selv. tag en i hånden, og så mærker du det med det samme.
Hver enkelt stang i serien er designet med en specifik type fiskeri i tankerne og dermed et bestemt formål. Med andre ord er hver enkelt stang blevet designet med henblik på bestemte fiskesituationer, bestemte typer af kast, linevægte og fluestørrelser. Hver enkelt stang er skabt med henblik på at hjælpe dig med at få det mest mulige ud af de dyrebare timer, du har ved vandet samt hjælpe med at forbedre dine færdigheder som fluekaster og vigtigst dine evner som fluefisker. Henriks ultimative mål med denne serie fluestænger var at skabe en guddommelig sammensmeltning mellem fysik, teknologi og praktisk funktionalitet. Han tror virkelig meget på, at han er lykkedes med denne udfordring, og, i klar overbevisning om kompleksiteten i designprocessen, er han overbevist at de vil respondere godt med fluefiskere på alle niveauer.
Henrik har gjort sit bedste for at lave taperinger og aktioner der matcher specifikke linevægte. Med den ultimative fusion mellem stangaktion og linevægt vil du kaste bedre, fiske bedre og derved forbedre kvaliteten af dit fiskeri.


Salmologic Skyborn Fluestænger

I 2001 var Henrik den første person der begyndte at printe anbefalede linevægte på de stænger jeg designede. Han har holdt ved denne praksis og forbedret det lige siden. Det var Henriks overbevisning på det tidspunkt, og er det stadigt, at AFTM-systemet er uddateret. Og baseret på årtiers kunde- og industriel feedback står det klart at AFTM-systemet skaber forvirring og uklarhed. Som en konsekvens af dette vil der aldrig komme til at stå et AFTM-nummer på de stænger Salmologic designer - kun en anbefalet kastevægt. Du kan stole på, at de anbefalinger Salmologic skriver på deres stænger er ekstremt præcise - det giver Henrik sit ord på. En ægte autentisk stangdesigner burde vide præcist hvilken line hans stænger lades bedst med. Det giver bedst mening at give denne viden videre til forbrugeren, så du kan få den bedst mulige oplevelse.
“Mit mål er at få dig til at smile, hver gang du griber din Skyborn fluestang med bevidstheden om at denne fluestang har taget dit fiskeri til et helt nyt niveau. Tight lines.” - Henrik Mortensen, Salmologic