Salmologic Skyborn Switch 11 fod 16g 5-delt en-hånds

4.895,00 DKK

Om Salmologic Skyborn Switch 11 fod 16g 5-delt en-hånds

Her er stangen til havørredfiskeriet i åen eller det lette laksefiskeri. Med sin længde på 11 fod har du en stang, der giver dig bedre afstand til vandet under fiskeri, ligesom det øger din kontrol både under affiskning og når du skal forcere sumpede og sivbevoksede stræk af åen. Den lette kastevægt på 16 gram er ideel som snigerstang, da du ikke forstyrrer overfladen og kan fiske med fnuglet præsentation. Det er præcis derfor vi har taget den med i vores sortiment, og vi tror på, at når du tager den med til vandet, så vil du automatisk opleve dig selv fiske på en helt anden måde - med hjertet forrest og fokuserede tanker.
Dette er en sand switchstang: En perfekt sammenblanding af enhåndsstangens lethed og tohåndsstangens muligheder. Dette gør den til den ultimative switchstang til ultralet lakse- og havørredfiskeri. Den vil gøre dig i stand til at fiske mere effektivt og på samme tid øge følelsen af at være et spøgelse, i bogstavelig forstand være tågen over poolen. Dette er ikke bare en stang - det er det perfekte fluefiskeredskab.
Det er den letteste switchstang i Skybornserien, det betyder ikke noget om du kaster med den som enhånds eller tohånds, overhåndskast eller underhåndskast. Du vil altid opleve den ultimative blanding af muligheder. Denne stang er det perfekte valg til mindre havørred- og lakseelve, og derfor den perfekte stang til danske forhold og danske vandløb.

ANBEFALINGER - LINE OG HJUL
WF Shooter -16 gram/247 grains
All Logic Skydehoveder -16 gram/247 grains
Short-cut Skydehoveder -16 grams/247 grains
Logic RL. 0.028
Salmologic hjulstørrelse no. 2