Savage Gear Line Thru Sandell Motor Oil UV

Fra 75,00 DKK

Om Savage Gear Line Thru Sandell Motor Oil UV

Disse 3D Line Thru Sandeel er utrolig vellignende og går hamrende godt i vandet. Kan både fiskes i almindeligt tempo og bruges til speed spin i sommerperioden. Den svømmer i "S" bevægelser gennem vandet og hugget falder ofte, når du laver dit spin-stop og blinket kort svæver og herefter falder baglens - som en rigtg tobis der flygter.

Udover at ligne og svømme som tobiser, så kan de små 11 grams Sandeel sagtens imitere små hornfiskeyngel. Alle kystfiskere har sikkert oplevet de dage, hvor havørrederne udelukkende fokusere på de små hornfisk.

Kommer i flere farver og vi fører dem i de 3 mest populære væte 11 gram (85mm)+ 15 gram (110mm) og 19 gram (125mm)

Hver 3D Live Thru Sandell kommer med følgende i pakken:

  • 1 Savage Gear enkeltkrog
  • 1 Savage Gear trekrog
  • 2 stk. Glow perler
  • 2 stk. røde UV perler
  • 2 stk. Glasklare perler
  • 1 stk. Savage Gear Matsort oval springring

Fremstillet i ABS der er et superstærkt plast materiale og detaljerne i disse blink er imponerende. Alle er de opbygget sådan, at vægten er pklaceret rigtig og de derfor kan du kaste meget langt med dem. Som nævnt kan du præsentere dine Sandeels på mange måder og hastigheder. Savage Gear anbefaler at du fisker dine Sandeels på et forfang af Fluorocarbon...

Et godt tip:

Bevæg stangtoppen op og ned når du indspinder dine Sandeels. Det giver agnen de bedste muligheder for, at imitere en ægte tobis. Kominere dette med nogle spinstop og gerne lange spinstop. Det giver havørreden en rigtig god grund til at hugge, når du igen sætter fart på agnen.

Fisk med ophænger:

50-60 cm ovenfor din Sandeel kan du med fordel binde en ophænger flue. Det giver dig de optimale muligheder på de dage, hvor havørredene er kræsne eller afviser dit blink. Her kan en ophængerflue være udlagsgivende og sikre, at du ikke går hjem med en ufortjent nultur.