Schlappen fjer flere farver

Schlappen fjer flere farver er rigtig flotte fjer til front- og palmerhackler på dine laks-, bæk og havørredfluer. Virkelig flotte fibre på tynde fjerstammer, hvilket gør dem meget nemme at tørne og binde med.Store poser med mange fjer. Rigtig god kvalitet og flot indfarvede fjer. Særlig velegnede som front- eller palmerhackler på laks og havørredfluer. De meget bløde fibre har et særdeles levende liv i vandet, hvilket er kendetegnet for Schlappen fjerne generelt.

49,00 DKK

Om Schlappen fjer flere farver

Schlappen fjer flere farver er rigtig flotte fjer til front- og palmerhackler på dine laks-, bæk og havørredfluer. Virkelig flotte fibre på tynde fjerstammer, hvilket gør dem meget nemme at tørne og binde med.

Flot indfarvede fjer med stort potentiale til de danske åer, da du får meget liv i dine fluer med disse fjer.

Schlappen fjer er et rigtig godt alternativ til dig, som gerne vil have lange og bløde hackler, men til billige penge!Schlappen fjer flere farver chautreuse

Som alternativ til de dyre Whiting Speynakker kan du med fordel anvende Schlappen fjerne.De er en anelse kortere, end Spey fjerne og tykkere end Marabou fjerne, som man normalt erstatter Spey-fjerne med. Altså et kvalificeret alternativ med mange anvendelsemuligheder!