Senyo´s Aqua Veil Chenille

Senyo´s Aqua Veil Chenille fra Hareline Dubbing USA, kommer det relativ nye produkt Senyo´s Aqua Veil Chenille. Det er en af USA´s store fluebindingstalenter Greg Senyo der står bag Senyo serien af produkter.

Senyo´s Aqua Veil Chenille er ideel til streamer fluer, Intruder fluer og Articulated streamer typerne. Særligt Articulated fluetyperne tror vi i Outdoors.direct, at vi skal holde godt øje med i den nærmeste fremtid. Her er der virkelig tale om fluer med stor bevægelighed og ikke mindst potentiale.

Det er her denne Chenille kommer ind i billedet. Her har du et utroligt spændende materiale med stor bevægelighed og i super flotte farver.

En anden fordel ved denne Chenille type er, at det ikke laver massive og tykke kroppe når det bindes på fluen enten som Palmer hackle eller front hackle. . Du kan derved få fluer med masser af bevægelse og fylde i vandet som ikke er tung og svær at kaste med.

Materialet er derfor også MEGET velegnet til geddefiskeriet. Igen – store fluer med masser af bevægelse, som er nemme at kaste på fluestangen.

Vi forhandler Senyos Aqua Veil Chenille i 11 farver. Bubble Gum, Chocolate Covered Cherry, Grape Soda, Mixed Berries, Mountain Blueberry, Nuked Green Bean, Peanut Brittle, Pepperoni, Popsicle, ruffel Butter og Wild Rasberry.