Soft Flash

Soft Flash fra danske The Fly Co er et rigtig godt bud på den perfekte allround flash. Den er både billig og rigtig flot i kvaliteten. Perfekt til alle former for fluer. Er samlet å midten med en strips og fjerne denne har du en flash der måler hele 40cm!! Med andre ord er denne flash også perfekt til geddefluer og store salvandsfluer. Kommer i 14 forskellige flotte farver!

35,00 DKK 25,00 DKK

Om Soft Flash


Soft Flash Kingfisher Blue

Soft Flash fra danske The Fly Co er et rigtig godt bud på den perfekte allround flash. Den er både billig og rigtig flot i kvaliteten.

Perfekt til alle former for fluer. Er samlet å midten med en strips og fjerne denne har du en flash der måler hele 40cm!! Med andre ord er denne flash også perfekt til geddefluer og store salvandsfluer.

Binder du havørred- og laksefluer så er Soft Flash ligeledes et godt produkt. Flashens flade struktur gør, at den ligger sig flot sammen med vinger af hår. Det giver den fordel, at du med få stråler flash, kan gøre din flash mindre synlig indtil fluen vender siden til fisken.

Kommer i 14 forskellige flotte farver:

Pearl - Lemon - Red - Pink - Night Blue - Gold - Holo. Gold - Light Rainbow - Brown  - Kingfisher Blue  - Blue - Purple - Copper - Silver