Super Hair

Super Hair er meget anvendt til rejefluer som Pattegrisen, Den Gule tjernobyl gris eller andre typer. De lange fibre hjælper fluen med at få balance, hvilket giver en god effekt på fluens gang i vandet. Masser af fluorescens i materialet og stor holdbarhed, da der er tale om et plastisk/syntetisk produkt. Kan med fordel anvendes som både tags, buts og haler på laks- og havørredfluer. Masser af Put & Take fluer bliver i dag forsynet med hugpunkter. Her har Superhair igen sin ret, da der er tale om et meget synligt materiale – både i farve og fluorescens.

27,00 DKK

Om Super Hair

Tjernobyl Grisen

Super Hair er meget anvendt til rejefluer som Pattegrisen, Den Gule tjernobyl gris eller andre typer. De lange fibre hjælper fluen med at få balance, hvilket giver en god effekt på fluens gang i vandet.

Masser af fluorescens i materialet og stor holdbarhed, da der er tale om et plastisk/syntetisk produkt.

 

Kan med fordel anvendes som både tags, buts og haler på laks- og havørredfluer. Masser af Put & Take fluer bliver i dag forsynet med hugpunkter. Her har Superhair igen sin ret, da der er tale om et meget synligt materiale – både i farve og fluorescens.TjernobylGrisen_01

Kommer i mange forskellige farver