TFO BVK 10 fod #7

2.199,00 DKK 2.100,00 DKK

Om TFO BVK 10 fod #7

TFO BVK 10 fod #7 er en rigtig god "fiskestang". Det skal du forstå sådan, at den er nem at kaste med og du har en rigtig god føling med linen og fluen. Samtidig er den eftergivende og kræver ikke 100 % konsentration at kaste med, hvilket er en klar fordel, når du fisker mange timer i træk.

Klingen arbejder dybt og aflader hurtigt, hvilket giver dig kontrol og præcision i kastene. Når du fisker i åen efter havørreder vil denne stang fint dække over de behov og udfordringer du her møder. Klingen løfter nemt linen af vandet og den relativt hurtige klinge giver flotte linebuer.

TFO BVK serien er kendetegnet ved den flotte og dybe oliven farvet klinge, som matcher stangens flotte hjulholder. Stangen er let og vejer under 100 gram og er med fight but, hvilket af mange anses for at være et must på laks- og havørredstænger til å og elv.

Klingen er monteret med letvægts skydeøjer, kulfiber hjulholder og kommer med stangrør.

Udover denne model egner sig godt til laks- og havørredfiskeri med enhåndsstang, så vil denne model også gøre det godt på kysten eller efter søens glubske gedder.

Alle TFO stængerne er omfattet af det de kalder "totalgaranti", hvilket betyder, at du for få penge kan få en ny stangdel, såfremt uheldet er ude og du knækker en stangdel. Du har stangdelen inden for 5 hverdage - det er super service!

Øverste og næstøverste stangdel koster 150kr +porto 

Tredje del fra toppen koster 350kr + porto

Bundstykket koster 600kr + porto