TFO BVK Kyst sæt klasse 7 med ALFA 5+

4.662,00 DKK 3.799,00 DKK

Om TFO BVK Kyst sæt klasse 7 med ALFA 5+

TFO BVK Kyst sæt klasse 7 med ALFA 5+ er til dig der gerne vil have et kvalitet uden at skulle bruge en formue på det. TFO BVK stangen er en meget populær stang til nybegynderen på kysten. Det er der flere årsager til – den en er den formidable aktion stangen har. Stangen arbejder roligt, den er utrolig nem at kaste med og så kan den også kaste langt.

Jeg kender flere dygtige fluefiskere der fisker med denne stang og som langt fra er nybegyndere. Det er alene af den grund, at stangen ikke kun er behagelig at fiske med det er også en stang du kan udvikle dig med som fluefisker.

Der hvor BVK serien skiller sig ud fra andre gode stænger på markedet er på garantien. Skulle uheldet være ude, er der livsvarig totalgaranti på delene. Det betyder du kun skal betale for portoen (ca.175kr), hvis en del knækker Stangen vejer under 100gram og er monteret med letvægts skydeøjer, kulfiber hjulholder og en knald flot finish. Den har en dyb oliven farvet klinge og et full wells håndtag og en lille fight but.

ALFA 5+ fluehjulet er et aluminiumshjul fra den Finske fluehjulsproducent ALFA Fly Reels. Et rigtig flot fluehjul med en utrolig god bremse og et flot lineoplæg.

Alfa Fluehjulene kommer i 4 forskellige farver - se dem her

ALFA 5 Plus Fluehjul Fakta: 

  • Letvægts arbor fluehjul 
  • Dyb, V-formet spole 
  • Solid carbon disc drag system
  • Lavet i 6061 aluminium
  • Aluminium trækknap
  • Anodiseret overflade (nærmest metallic)
  • Saltvandsbestandige komponenter og forseglet bremse system

Coastal Seatrout linen er en flydende eller intermediate #7 der passer til stangen. Der er en af de bedste kystliner på markedet og den kaster hammer godt! Uanset om du er nybegynder eller øvet vil denne line give dig de bedsteforudsætninger for nogle gode dage ved fiskevandet!

Vi har valgt at sammensætte et kystsæt, hvor der ikke er en finger at sætte på kvaliteten eller prisen!


Sættet indeholder:


1 stk. TFO BVK 9´#7 m. fight but 1999,-

1 stk. Conduras stangrør 100,-

1 stk. ALFA 5+ fluehjul (valgfri farve) 1599,-

1 stk. Rio Coastal Seatrout flueline #7 – 739,-

150m 20lb Backing 150,-

1 stk. Akron Fluorocarbon forfang Tiemco 75,-

Samlet pris 4662,- Din pris for sættet KUN 3799,-