Troutclub by Rodd Flexfit Original Cap

Troutclub by Rodd Flexfit Original Cap er et frisk bud på din nye fiske-cap. Selve modellen er Flexfits absolutte topsellert – de kalder den Original Flexfit. Dette skyldes den tætte pasform, hvilket skyldes materialeindholdet og det fleksible og strækbare materiale den er fremstillet i. Flexfit Original 6-paneler, mid-profil fitted stretch cap Rounded athletic shape closed back. Permacurv® med sølvfarvet inderskygge.

249,00 DKK 150,00 DKK

Om Troutclub by Rodd Flexfit Original Cap

Troutclub by Rodd Flexfit Original Cap Brown

Troutclub by Rodd Flexfit Original Cap er et frisk bud på din nye fiske-cap. Selve modellen er Flexfits absolutte topsellert – de kalder den Original Flexfit. Dette skyldes den tætte pasform, hvilket skyldes materialeindholdet og det fleksible og strækbare materiale den er fremstillet i.

Troutclub er et community for lystfiskere verden over, der dyrker ørredfiskeriets utallige facetter og fortællinger – fra det salte havørredfiskeri på kysten, over de delikate præsentationer af tørfluer og nymfer langs åernes rindende vand, til de bjergtagende
fiskeoplevelser på verdens vildmarker. Troutclub er din mulighed for at fortsætte din fisketur og din eventyrsjagt, når du ikke er ved vandet. Troutclub handler om at skabe nye perspektiver på en fælles passion, hvor du får, giver og deler dine vilde oplevelser og fiskeerfaringer med andre, der lever ørredfiskeriets drøm helt ud. Troutclub er dit fællesskab – Join the Troutclub….

Kommer i flere farver og størrelser!

Troutclub by Rodd Flexfit Original Cap har en utrolig god pasform og med rundet skygge “The Baseball way”.. Troutclub logoet er vævet på, hvilket giver et eksklusivt look  – super kvalitet!

Flexfit Original
  • 6-panelerTroutclub by Rodd Flexfit Original Cap Olive
  • mid-profil
  • fitted stretch cap
  • Rounded athletic shape
  • closed back.
Permacurv® med sølvfarvet inderskygge.
 
Materialer:
63% Polyester / 34% Cotton / 3% Spandex
         PROFILE        CROWN            VISOR              PANELS
ProfileCrownVisorPanels
           Mid             CROWN3 ½”       Curved                    6
 Troutclub by Rodd Flexfit Original Cap Dark Grey
{literal} {literal}