UTC holografisk tinsel sølv

22,00 DKK

Om UTC holografisk tinsel sølv

UTC holografisk tinsel sølv er et klassisk produkt til lakse- og havørredfluer. Denne tinsel er med til at give fluen et flot spil i vandet og erstatter suverænt de gamle stive sølvtinsler. UTC holografisk tinsel sølv kan med fordel også bruges som rip på dine fluer.

Hos Outdoors.direct gør vi meget ud af at være nytænkende med rod i traditionen. Vi forsøger at komme med moderne bud på gamle klassikere, der har bevist deres værd gennem mange års fiskeri og med mange fangster på samvittigheden.Vi er selv ivrige fluebindere, men for at være sikker på, at vi hele tiden bruger de bedste materialer og finder de mest interessante muligheder, så har vi allieret os med nogen af Danmarks bedste fluebindere. Disse dygtige fluebindere er vores konsulenter og din sikkerhed for et spændende sammenhængende udvalg med mange muligheder.

Vi har et godt samarbejde med vores leverandører, hvilket betyder, at vi får lov til at udvælge vores produkter selv. Dette gør, at vi kan tilbyde dig den allerbedste kvalitet.