UTC sølv tinsel oval

49,00 DKK

Om UTC sølv tinsel oval

En af de bedste tinseler vi til dato har prøvet.

Klassisk oval tinsel fra UTC - Den er både flot, holdbar, super godt spundet og spalter ikke! - og så er den og nem at arbejde med.

Den vil vi varmt anbefale til vores kunder! UTC sølv tinsel oval er med til, at forstærke dine fluer mod fiskenes tænder. Herudover giver tinslen en flot rib og finish. UTC er sForhandles i 2 størrelserne Small og Medium

Hos Outdoors.direct gør vi meget ud af at være nytænkende med rod i traditionen. Vi forsøger at komme med moderne bud på gamle klassikere, der har bevist deres værd gennem mange års fiskeri og med mange fangster på samvittigheden.Vi er selv ivrige fluebindere, men for at være sikker på, at vi hele tiden bruger de bedste materialer og finder de mest interessante muligheder, så har vi allieret os med nogen af Danmarks bedste fluebindere. Disse dygtige fluebindere er vores konsulenter og din sikkerhed for et spændende sammenhængende udvalg med mange muligheder.

Vi har et godt samarbejde med vores leverandører, hvilket betyder, at vi får lov til at udvælge vores produkter selv. Dette gør, at vi kan tilbyde dig den allerbedste kvalitet.