UV Lampe Raidzap 365 Pro

399,00 DKK

Om UV Lampe Raidzap 365 Pro

UV Lampe Raidzap 365 Pro er på rekordtid blevet meget populær blandt fluebindere verden over.Lampen er fremstillet udelukkende til fluebindere eller folk der arbejder professionelt med UV hærdende lim.

Lampen er udviklet således den lyser med RZ 9010 UV SP – altså den helt rigtige bølgelængde der hærder limen meget hurtigt og effektivt. UV lampen er er med 18650 Li-on batteri på 2450 mAh og har selvfølgelig en USB oplader.

Raidzap PRO er udviklet og testet sammen med alle de forskellige lim fra Raidzap. Udviklet til enhver fluebinder som går op i kvalitet og hurtig hærdetid.

 

  • UV lys til Raidzap produkterne.
  • Hurtig USB opladning.
  • Tilslut USB kabel direkte på lampen.

 

On/off knap med indikator.Tilslut USB stik direkte i Raidzap 365 Pro og oplad UV lampen via en powerbank eller USB adapter til 220V.Rz 365 PRO holder længe på strømmen. Den mister ikke kraften på lyset. Den bliver ved med at udgive den samme watt hele tiden, indtil den løber tør for strøm. Vi anbefaler altid at have en fuldopladet UV lampe til at hærde med. På den måde får det det bedste resultat. Med Rz 365 PRO har du fuld kontrol hele tiden.